קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פחזניות סקווש קיץ

פחזניות סקווש קיץ
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, שמן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: S ' Mores פחזניות שמנת: דקדנס הקיץ נעשה נכון, סקווש קיץ מגולח עם פריחת סקווש, ו קיץפשוט ביותר סקווש.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת עמוקה, כבדה או במחבת עמוקה ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את הסקווש בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
ניקוז, ומחית.
4
בקערה, מערבבים 2 כוסות סקווש*, בצל וביצים. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, תערובת מאפין תירס, אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב את תערובת הדלעת לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפין תירסתערובת מאפין תירס
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סכין קילוףסכין קילוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
זרוק את תערובת הדלעת והקמח על ידי כפות מעוגלות לתוך השמן החם, ומטגנים עד חום שווה פריך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה