פחזניות סקווש קיץ
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, שמן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: S ' Mores פחזניות שמנת: דקדנס הקיץ נעשה נכון, סקווש קיץ מגולח עם פריחת סקווש, ו קיץפשוט ביותר סקווש.
הוראות
מחממים את השמן במחבת עמוקה, כבדה או במחבת עמוקה ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מניחים את הסקווש בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות, או עד מכרז.
בקערה, מערבבים 2 כוסות סקווש*, בצל וביצים. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, תערובת מאפין תירס, אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב את תערובת הדלעת לתוך תערובת הקמח.
זרוק את תערובת הדלעת והקמח על ידי כפות מעוגלות לתוך השמן החם, ומטגנים עד חום שווה פריך.