קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פחזניות סקווש קיץ

פחזניות סקווש קיץ
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, שמן, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: S ' Mores פחזניות שמנת: דקדנס הקיץ נעשה נכון, סקווש קיץ מגולח עם פריחת סקווש, ו קיץפשוט ביותר סקווש.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת עמוקה, כבדה או במחבת עמוקה ל 365 מעלות F (185 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
דַק-דַק-
2
מניחים את הסקווש בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ניקוז, ומחית.
4
בקערה, מערבבים 2 כוסות סקווש*, בצל וביצים. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, תערובת מאפין תירס, אבקת אפייה ומלח. מערבבים היטב את תערובת הדלעת לתוך תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מאפין תירסתערובת מאפין תירס
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
סכין קילוףסכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
זרוק את תערובת הדלעת והקמח על ידי כפות מעוגלות לתוך השמן החם, ומטגנים עד חום שווה פריך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®