פחזניות פורצ'יני
גשו לסופר וקנו ביצים, מלח כשר, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. מתכונים דומים: סטייקים עם סטייק פורצ'יני., ריזוטו פורצ'יני, ו ריזוטו חזיר פורצ'יני.
הוראות
בקערה קטנה, יוצקים 1 1/4 כוסות מים רותחים מעל פורצ ' יני.
עם כפית מחוררת, להעביר פורצ ' יני ללוח חיתוך, הזמנת נוזל פטריות. קוצצים דק פורצ ' יני ומניחים בצד.
בסיר בינוני על חום בינוני, להמס חמאה בכוס 1 שמור פורצ ' יני-השריית נוזל (אם אין לך מספיק נוזל, להוסיף מים כדי להפוך 1 כוס). מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולזרוק בקמח. מערבבים במרץ עד תערובת יוצרת כדור שמתרחק הצדדים של מחבת, על 1 דקה.
מערבבים ביצים, 1 בכל פעם. הבצק ייפרד לאחר כל תוספת; מערבבים עד שהוא יוצר משחה חלקה לפני הוספת הביצה הבאה. מערבבים פורצ ' יני, פרמזן, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.
חמאה 2 דפי אפייה. טיפה תערובת על ידי כף גדוש1 ב. בנפרד על סדינים.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל נוספים.
אופים עד נפוח וחום, כ -30 דקות.
חותכים חריצים בצדדים של נשיפה, לכבות את התנור, ולהחזיר פחזניות לתנור במשך 10 דקות.