קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פחזניות פורצ'יני

פחזניות פורצ'יני
גשו לסופר וקנו ביצים, מלח כשר, פטריות פורצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. מתכונים דומים: סטייקים עם סטייק פורצ'יני., ריזוטו פורצ'יני, ו ריזוטו חזיר פורצ'יני.

הוראות

1
בקערה קטנה, יוצקים 1 1/4 כוסות מים רותחים מעל פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בוא נשב 30 דקות.
3
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עם כפית מחוררת, להעביר פורצ ' יני ללוח חיתוך, הזמנת נוזל פטריות. קוצצים דק פורצ ' יני ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
בסיר בינוני על חום בינוני, להמס חמאה בכוס 1 שמור פורצ ' יני-השריית נוזל (אם אין לך מספיק נוזל, להוסיף מים כדי להפוך 1 כוס). מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ולזרוק בקמח. מערבבים במרץ עד תערובת יוצרת כדור שמתרחק הצדדים של מחבת, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים ביצים, 1 בכל פעם. הבצק ייפרד לאחר כל תוספת; מערבבים עד שהוא יוצר משחה חלקה לפני הוספת הביצה הבאה. מערבבים פורצ ' יני, פרמזן, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
חמאה 2 דפי אפייה. טיפה תערובת על ידי כף גדוש1 ב. בנפרד על סדינים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מפזרים קלות עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
10
אופים עד נפוח וחום, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
חותכים חריצים בצדדים של נשיפה, לכבות את התנור, ולהחזיר פחזניות לתנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגישים חמים.