פחזניות שמיר צ'דר
פחזניות צ'דר עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא מספק כ 60 מנות . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. גשו לסופר וקנו חמאה, ל-5 ביצים, קמח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו Cheddar Dill Puffs, מיני סלמון ופחזניות שמיניות, ו פחזניות צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה עם חמאה ומלח בסיר כבד 3 ליטר מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום עד בינוני.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומבשלים, ערבוב נמרצות עם כף עץ, עד שהתערובת מתרחקת מהצד של המחבת, כ 2 דקות.
הסר מהחום וקריר מעט, על 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף 4 ביצים 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת (הבלילה ייראה נפרד אבל אז יהפוך חלק).
התערובת צריכה להיות מבריקה ופשוט נוקשה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות ליפול ברכות מכפית. אם הבלילה נוקשה מדי, לנצח את הביצה שנותרה בקערה קטנה ולהוסיף לבלילה 1 כפית בכל פעם, מכות ולאחר מכן בדיקת הבלילה עד שהוא מגיע עקביות נאותה. מערבבים בגבינה ושמיר.
קו 2 דפי אפייה גדולים עם קלף או יריעות חמאה קלות. מילוי שקית בצק עם הבלילה וצינור 15 (1-אינץ 'קוטר) תלוליות (או כף רמת כפית) 1 אינץ' בנפרד על כל גיליון.
אופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד נפוח, זהב, פריך, על 30 דקות בסך הכל. לעשות עוד פחזניות באותו אופן.
* פחזניות יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר שקיות פלסטיק אטומות או קפוא 1 שבוע. מחממים, חשופים, על דפי אפייה בתנור שחומם מראש 177° 10 דקות אם הוא מלא או 15 דקות אם קפוא.