פטוצ'יני קרם לימון-שום
פטוצ'יני קרם לימון-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 20 גרם חלבון , 43 גרם שומן , ובסך הכל 663 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, גבינת שמנת, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פטוצ'יני קרם לימון-שום , פטוצ'יני קרם לימון-שום , ופטוצ'יני סרדין לימון-שום לשניים .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים קליפת לימון, פטרוזיליה ושום. מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה; לנקז.
לרוטב, במחבת גדולה, מחממים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף בצל; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד לריכוך.
מוסיפים שום וקליפת לימון; לבשל עוד דקה. מערבבים שמנת, מלח ופלפל.
טורפים פנימה גבינת שמנת עד להמסה.
מסירים מהאש; להתקרר מעט. מערבבים פנימה מיץ לימון.
מוסיפים פסטה, עגבניות ופטרוזיליה למחבת; לזרוק לשלב.
מגישים מיד עם תערובת קליפת לימון ואם רוצים גבינת פרמזן.