קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו

פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו הוא מנה עיקרית ים תיכונית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פסטה פטוצ'יני, אגוז מוסקט טחון, גבינת פרמזן, גבינת פרמזן. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
התחל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ושחרר הפטוצ ' יני שלך.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לגרסה הקלאסית: להמס את החמאה במחבת sauté גדול להגדיר על אש נמוכה. ברגע שהחמאה נמסה, כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לגרסה קרמית: להמס את החמאה במחבת sauté גדול להגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השמנת לחמאה כשהיא נמסה. מערבבים לעתים קרובות כדי לשלב את השניים, שמירה על החום בסביבה הנמוכה ביותר שלה בעוד הפסטה מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
פסטה מערבולת במחבת עם חמאה: כאשר הפטוצ ' יני הוא אל דנטה (מבושל, אבל עדיין קצת מוצק) להרים אותו מתוך הסיר עם מלקחיים ולהעביר את הפסטה למחבת סאוטה. אין לנקז את הפסטה. אתה רוצה את זה נוטף רטוב עם מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הפעל את החום מתחת למחבת sauté בינוני ומערבלים את הפסטה וחמאה יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוסיפים חצי מהגבינה, ואז מערבלים וזורקים את הפסטה עד שהיא משתלבת ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
במידת הצורך, להוסיף כמה כפיות יותר של מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הוסף את שאר הגבינה וחזור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1
מגישים מיד עם פלפל שחור קטן (לגרסה קלאסית) או אגוז מוסקט טחון (לגרסה קרמית) על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
שאריות לשמור במשך 3 עד 5 ימים במקרר, מכוסה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה

פינו גריג 'יו ושרדונה לא מוכן הם הבחירה הראשונה שלי לפטוצ' יני אלפרדו. מנות אלפרדו מוקרמות, גביניות, חמאתיות יכולות להתאים להפליא עם שרדונה לא מוסווה או פינו גריג ' יו. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.