פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו הוא מנה עיקרית ים תיכונית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פסטה פטוצ'יני, אגוז מוסקט טחון, גבינת פרמזן, גבינת פרמזן. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
התחל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ושחרר הפטוצ ' יני שלך.
לגרסה הקלאסית: להמס את החמאה במחבת sauté גדול להגדיר על אש נמוכה. ברגע שהחמאה נמסה, כבה את החימום.
לגרסה קרמית: להמס את החמאה במחבת sauté גדול להגדיר על אש נמוכה.
מוסיפים את השמנת לחמאה כשהיא נמסה. מערבבים לעתים קרובות כדי לשלב את השניים, שמירה על החום בסביבה הנמוכה ביותר שלה בעוד הפסטה מבשלת.
פסטה מערבולת במחבת עם חמאה: כאשר הפטוצ ' יני הוא אל דנטה (מבושל, אבל עדיין קצת מוצק) להרים אותו מתוך הסיר עם מלקחיים ולהעביר את הפסטה למחבת סאוטה. אין לנקז את הפסטה. אתה רוצה את זה נוטף רטוב עם מי הבישול.
הפעל את החום מתחת למחבת sauté בינוני ומערבלים את הפסטה וחמאה יחד כדי לשלב.
מוסיפים חצי מהגבינה, ואז מערבלים וזורקים את הפסטה עד שהיא משתלבת ברוטב.
במידת הצורך, להוסיף כמה כפיות יותר של מי בישול פסטה.
הוסף את שאר הגבינה וחזור.
מגישים מיד עם פלפל שחור קטן (לגרסה קלאסית) או אגוז מוסקט טחון (לגרסה קרמית) על הפסטה.
שאריות לשמור במשך 3 עד 5 ימים במקרר, מכוסה.