קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני ברוטב עגבניות שמנת

פטוצ'יני ברוטב עגבניות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם רוטב עגבניות שמנת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 391 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מים, פטוצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטוצ'יני ברוטב שמנת עגבניות, פטוצ'יני ברוטב שמנת עגבניות מיובשות, ו פטוצ'יני ברוטב שמנת, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה ב 4 ליטרים מים רותחים עם 1/4 כפית מלח במשך 8 דקות או עד אטריות הם כמעט אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
2
מסננים פסטה דרך מסננת מעל קערה; להזמין 1 1/3 כוסות מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להוסיף שום; לבשל 2 דקות או עד מאוד ריחני ועדין, ערבוב מדי פעם. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח ועגבניות; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במי פסטה שמורים 1 1/3 כוסות; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
מלחמלח
6
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
7
מוסיפים פסטה, זיתים ופלפל אדום; מבשלים 3 דקות או עד שהפסטה היא אל דנטה, משליכים למעיל. מחלקים תערובת פסטה בין 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 כף בזיליקום. לחלק Parmigiano-רג ' יאנו באופן שווה בין מנות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פלפל אדוםפלפל אדום
זיתיםזיתים
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה