פאי פקאן עמוק דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1194 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 77 גרם שומן למנה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל דרומי. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם גבינת שמנת, קמח, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 39%. נסו פאי פקאן מנה עמוקה, פאי פקאן עמוק, ו פאי פקאן בורבון שוקולד עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים 1 כוס חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מוסיפים בהדרגה קמח ו 1/4 כוס סוכר, מכים היטב. מעצבים בצק לדיסק שטוח; מכסים ומצננים 15 דקות.
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מרדדים בצק צונן לעיגול 13"; מעבירים בזהירות לתבנית קפיצית 9" לא משומנת. (אנו ממליצים לכסות את החלק החיצוני של תבנית הקפיץ שלך בנייר אלומיניום לפני מילוי ואפיית הפשטידה הזו. זה אמצעי הגנה מפני דליפות.) לחץ בצק עד הצדדים של פאן. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
שלב בקערה גדולה סירופ תירס, סוכר חום וחמאה מומסת; מערבבים היטב בעזרת מטרפה תיל.
אופים ב 375 במשך 15 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -300: אופים 2 שעות ו -15 דקות, פאי מגן עם רדיד אלומיניום כדי למנוע עודף בראונינג, במידת הצורך. מצננים לחלוטין על רשת. מכסים ומצננים, אם רוצים.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הכרמים היל בריון יבש ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.