פטוצ'יני עוף מתובל Cajun
מתכונים דומים: פטוצ'יני עוף Cajun, פטוצ'יני עוף Cajun, ו חזה עוף מתובל.
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף עם תיבול קייג ' ון. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים עוף למחבת ומבשלים 7 דקות בכל צד או עד לסיום.
חותכים עוף לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; להפריש.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל ואת המרכיבים הבאים 4 (פלפל דרך שום); saut 7 דקות או עד למכרז.
מפזרים קמח, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים את ווסטרשייר וחרדל; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד עבה מעט.
הסר מהחום; מערבבים ב 3/4 כוס בצל ירוק, 6 כפות גבינה, ו 3 כפות פטרוזיליה.
מוסיפים עוף ופסטה לתערובת רוטב; זורקים היטב לשלב.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים עם הנותרים 1/4 בצל ירוק כוס, 2 כפות גבינה, ו 1 פטרוזיליה כף. מכסים ואופים ב 350 במשך 20 דקות; לחשוף ולאפות 5 דקות נוספות.