פטוצ'יני עם אספרגוס, לימון, צנוברים & Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1171 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, מלח ופלפל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פטוצ'יני לימון עם ארטישוק וצנוברים, אספרגוס עם צנוברים קלויים & ויניגרט לימון, ו ארוחת ערב: פסטה עם אספרגוס, לימון וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 204° או 450 ° F (שימו לב לטמפרטורת התנור מעט גבוהה יותר בעת אפיית פסטה ביצה טרייה.) בעדינות מעיל גדול, צלחת אפייה רדודה עם שמן זית.2 להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.3
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את האספרגוס ואת blanch עד מכרז אבל עם ביס קל עזב אותו, על 2 דקות לגרוף אותו מהמים עם כפית גדולה מחוררת, להגדיר אותו במסננת, ולהפעיל אותו מתחת למים קרים כדי לשמר את הצבע הירוק שלה.4
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
לנקז היטב.5 לשמור על המים רותחים עבור הפסטה.6 במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.7
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף את הבצל הירוק; sauté 1 דקה כדי לרכך.8
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מוסיפים את האספרגוס ואת sauté בקצרה, על 1 דקה לקחת את המחבת את החום ולהוסיף חצי גרידה, מיץ לימון, טימין, מלח ופלפל; לערבב היטב ושמורה.9 בסיר בינוני, לחמם את החמאה והקמח מעל חום בינוני, לטאטא עד חלקה.10 לבשל במשך 1 דקות.11, מקציפים כל הזמן, כדי לבשל משם את הטעם הגולמי של הקמח.12
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את החלב ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שזה מגיע לרתיחה.13 מנמיכים את החום קצת ומבשלים עד חלקה מעובה קלות (על עקביות של שמנת כבדה), 3 או 4 דקות.14 לכבות את החום ולהוסיף את mascarpone, גרידת לימון הנותרים, ו 1/2 כוס של padano גראנה, לטאטא עד התערובת חלקה למדי (יהיה מרקם גרגרי קל מן הגבינה).15 העונה עם קאיין, allspice, ועוד מלח ופלפל.16 בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ואת padano גרנה הנותרים.17 העונה עם מלח ופלפל ולהוסיף רסס של שמן זית.18
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Grana Padano
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כסף ללא נעליים
מסקרפונהname
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב חמוציות, להגשה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מערבבים היטב.19 להחזיר את מי הבישול לרתיחה מלאה ולבשל את הפטוצ ' יני, משאיר אותו מעט underdone.20
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
לנקז היטב.21 החזירו את הפטוצ ' יני לסיר הבישול.22
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיף את רוטב מסקרפונה, צנוברים, ואת האספרגוס עם כל המיצים שלה.23 לזרוק וטעם לתיבול.24
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
יוצקים לתוך צלחת אפייה ומפזרים את תערובת פירורי הלחם באופן שווה מעל.25