פטוצ'יני עם ארטישוק ושעועית
פטוצ'יני עם ארטישוק ושעועית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. לכי לחנות ותקני שום, לחם, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו פטוצ'יני עם ארטישוק, פטוצ'יני עם ארטישוק, ו פטוצ'יני עם ארטישוק, אגוזי לוז וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. שמור 1/2 כוס של מי הבישול.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. בינתיים, לחמם 1/4 כוס השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיף את השעועית, ארטישוק, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד מחומם דרך, 3 עד 4 דקות. דופק את הלחם במעבד מזון עד שפירורים גסים נוצרים.
מוסיפים את אורגנו ואת כפית הנותרים של שמן ודופק עד רק בשילוב. לזרוק את הפסטה עם תערובת ארטישוק ומי פסטה שמורים.