קישואים אפויים
אפוי קישואים דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה מנות ראשונות יש 77 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמזן, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 145 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. נסו קישואים אפויים, קישואים אפויים, ו קישואים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מברישים 1 כפית שמן זית בתחתית תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'. מסדרים את פרוסות הקישואים בכלי עם תבנית חופפת בשורות או ספירלה בכלי פאי.
מפזרים מלח, פלפל ופפריקה.
להכנת התוספת: בקערה מערבבים יחד את פירורי הלחם של הפנקו, הטימין, גבינת הפרמזן ומתבלים בפיזור מלח וכמה טחינה של פלפל.
מוסיפים 1 כף שמן זית ומערבבים עד שכל פירורי הלחם ספוגים בגוון הצהוב של השמן.
מפזרים את הציפוי באופן אחיד על המנה ואופים עד שהחלק העליון מזהיב, 30 עד 35 דקות.