קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק

פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. 1317 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות במיץ, גבינת פרמזן, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ונקניקיות שמנת, נקניק איטלקי, כרוב עלים ופטוצ'יני עגבניות מבעבע, ו פטוצ'יני עם נקניק איטלקי ורוטב זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מים לפסטה: מניחים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה (1 כף מלח על כל 2 ליטרים של מים). בעוד מי הפסטה מתחממים, הכינו את הרוטב בשלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מבשלים שאלוט ושום: 
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתחיל לרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
הוסף נקניק איטלקי: לשבור את הנקניקיות האיטלקיות המתוקות ומתובלות כמו שאתה מוסיף אותם למחבת. לזרוק עם שאלוט, להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים עד כבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מערבבים את השמנת ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
7
מערבבים את העגבניות, המיצים שלהם, ואת המרווה. מבשלים במשך כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
מבשלים את הפסטה: מי הפסטה צריכים להיות רותחים עד עכשיו. לאחר הרוטב התבשל במשך כ 5 דקות, מוסיפים את הפסטה למים מלוחים רותחים ומבשלים, שנחשפו ברתיחה מתגלגלת, עד הפסטה היא אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין קצת מוצק לנשוך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
9
שמור 1/2 כוס מי הפסטה ולנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
הפסטה עם הרוטב ולהוסיף קצת מי פסטה שמורות אם המנה נראית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
11
מתבלים במלח ופלפל ומפזרים גבינה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת