פטוצ'יני עם שרימפס
פטוצ'יני עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 425 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות, פטרוזיליה שטוחה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חסילונים ופטוצ'יני, פטוצ'יני חסילונים, ו חסילונים חריפים ופטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת גדולה עם ספריי בישול.
מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל ושום, ערבוב, עד הבצל רך, 2 עד 3 דקות.
שלב 1/4 כוס מים עם יין, בזיליקום, bouillon, קורנפלור ואורגנו בקערה.
מוסיפים עגבניות ושרימפס למחבת. מבשלים עד שרימפס מתחיל להפוך ורוד, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום לנמוך. מערבבים בתערובת יין. כיסוי; מבשלים עד שרימפס מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים פטרוזיליה, גבינה ופסטה. מחלקים בין 4 צלחות; לשרת מיד.
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "