פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם כמה עלים מרווה, מלח, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו רול-אפ לזניה תרד ופטריות עם רוטב שמנת Gorgonzola, פטוצ'יני עם פנקטן ורוטב עגבניות, ו פטוצ'יני ברוטב עגבניות חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מים לרתיחה עבור פסטה, מי מלח ומבשלים פסטה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
2
מחממים חמאה בסיר רוטב גדול עם חמאה, מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות ואז מקציפים בקמח, מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להקציף במלאי ואז שמנת, להביא בועה ומערבבים Gorgonzola, על 2 דקות עד מותך. מערבבים מרווה וקצת פלפל ומבשלים 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
Gorgonzola
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב