קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

פטל חזיר פטל

פטל חזיר פטל
פטל חזיר פטל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 2 . 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם חומץ יין, פלפל קאיין, פירות למריחה של פטל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 65%. ציון זה מוצק. נסו רוטב מנגל צ'יפוטלה פטל (עם שקדי חזיר), בשר חזיר עם רוטב דיז'ון פטל, ו פילה חזיר בגריל עם רוטב פטל-צ'יפוטלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
חותכים פילה לשמונה פרוסות, בערך 1-1 / 4 אינץ'. עבה.
2
מפזרים פלפל לימון וקאיין. במחבת טפלון גדולה מבשלים חזיר בחמאה על אש בינונית-גבוהה במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר ושמור על חום.
4
מוסיפים למחבת מרכיבי רוטב. מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שהם מבעבעים ומעבים מעט, מגרדים לשחרור חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מגישים מעל חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה הם בחירה מצוינת עבור שקדי חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא יקב האן מונטריי פינו נואר. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן 2008 פינו נואר תוסס אך אלגנטי עם גוון שמזכיר עלי כותרת של ורדים ואף של ניחוחות תות, תבלינים ופרחים. טעמי שזיפים נעימים ודובדבנים כהים זורמים על פני החיך, מתערבבים בנגיעות של פלפל שחור ואלון. הפרי הבשל מאוזן בחומציות חריפה ואקלים קריר וטאנינים חלקים ומשיי.ניתן להגיש את הפינו נואר הידידותי לאוכל עם מגוון רחב של מנות. תיהנו ממנו עם עוף בציפוי גבינת עיזים ועגבניות מיובשות, סלמון בגריל עם אורזו עשב או פיצה פטריות פשוטה.