פטרוזיליה וסלט סלק איטלקי
אם יש לכם עלי פטרוזיליה, מיץ לימון, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלק, בולגור וסלט כתום עם ויניגרט פטרוזיליה, גזר קלוי וסלט סלק עם פטה, פטרוזיליה משכה, ויניגרט כמון, ו פסטה Farfalle עם סלק ויניגרט ופסטו פטרוזיליה.
הוראות
לטאטא יחד מיצים, שמן, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה גדולה.
לקצץ סלק, משאיר 1 אינץ ' של גבעולים מצורף, ואז לקלף.
באמצעות גבעולים כמו ידית, סלק לחתוך נייר דק (פחות מ 1/8 אינץ ' עבה) עם מבצעה (ללבוש כפפות מגן כדי למנוע מכתים ידיים), ולאחר מכן לחתוך פרוסות לתוך גפרורים דק מאוד.
לזרוק סלק, בצל ופטרוזיליה עם רוטב ומתבלים עם מלח.
בואו לעמוד, לזרוק מדי פעם, 30 דקות כדי לרכך סלק ולאפשר טעמים להתפתח.
לזרוק שוב מתבלים עם מלח ופלפל לפני ההגשה drizzled עם שמן נוסף.