פטריות בחלב סויה
פטריות מטוגנות סויה הן ללא גלוטן וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שרי, פטריות שיטאקי, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: ארטישוק מטוגן ופטריות, בשר מטוגן ופטריות, ו עוף מטוגן עם פטריות.
הוראות
שוטפים את הפטריות היטב ומניחים במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר. מכסים במים חמים ולתת לעמוד עד רך, 15 עד 20 דקות. להרים פטריות החוצה לקצץ ולהשליך גבעולים קשים. לאט לאט לשפוך 2 כוסות של מים השריית לתוך זכוכית מידה ושמורה; להשליך את המים הנותרים עם משקעים.
יש לשטוף את המחבת ולהחזיר פטריות ומים ספוגים שמורים אליו; מוסיפים רוטב סויה, שרי וסוכר. קל למחוץ זנגביל ושום עם הצד השטוח של סכין ולהוסיף פאן.
מכסים את המחבת ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים עד פטריות מכרז לנשוך, 15 עד 20 דקות. לחשוף ולהרתיח על חום גבוה עד שרוב הנוזל התאדה, על 15 דקות. אם תרצה, להסיר ג ' ינג ' ר ושום. מערבבים בשמן שומשום.
יוצקים פטריות לתוך צלחת מנה ומפזרים בצל ירוק.