פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה
עוגת פטריות בר ותפוחי אדמה היא תוספת המגישה 8. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, תפוחי אדמה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטריות בר ונזיד תפוחי אדמה, להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר, ו פטריות בר ותפוחי אדמה פיזזן על דגנים מלאים נאן.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
להטות את הפטריות לתוך קערה ושופכים מעל מים רותחים רק כדי לכסות אותם. להשאיר להתקרר, ואז לנקז (להזמין את המניה בפעם אחרת), לסחוט עודף נוזל.
מחממים כחמישית מהחמאה במחבת ומבשלים את השום על אש נמוכה במשך 3-4 דקות. לזרוק את הפטריות ולהמשיך לבשל במשך 15-20 דקות עד במכרז. עונה היטב ולהניח בצד.
לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה (לא לשטוף אותם, כמו עמילן מחזיק את העוגה יחד). חמאה 20cm ovenproof מחבת, ואז חופפים שכבה של תפוחי אדמה בתחתית. לבנות את העוגה עם שכבות של תפוחי אדמה, scatterings של פטריות, נקודות של חמאה ותבלינים, גימור עם שכבה של תפוחי אדמה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50-60 דקות, עד שסכין מחליק לתוך העוגה בקלות.
הסר מהתנור, להפעיל סכין סביב מבחוץ כדי לוודא שזה לא מקל, ואז לעזוב כדי להירגע לפחות 5 דקות. בזהירות להפוך על מגש אפייה, מגניב ולשמור במקרר. כדי לשרת, לחמם בתנור עד צנרת חם לחתוך טריזים.