קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה

פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה
עוגת פטריות בר ותפוחי אדמה היא תוספת המגישה 8. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, תפוחי אדמה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטריות בר ונזיד תפוחי אדמה, להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר, ו פטריות בר ותפוחי אדמה פיזזן על דגנים מלאים נאן.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
להטות את הפטריות לתוך קערה ושופכים מעל מים רותחים רק כדי לכסות אותם. להשאיר להתקרר, ואז לנקז (להזמין את המניה בפעם אחרת), לסחוט עודף נוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים כחמישית מהחמאה במחבת ומבשלים את השום על אש נמוכה במשך 3-4 דקות. לזרוק את הפטריות ולהמשיך לבשל במשך 15-20 דקות עד במכרז. עונה היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה (לא לשטוף אותם, כמו עמילן מחזיק את העוגה יחד). חמאה 20cm ovenproof מחבת, ואז חופפים שכבה של תפוחי אדמה בתחתית. לבנות את העוגה עם שכבות של תפוחי אדמה, scatterings של פטריות, נקודות של חמאה ותבלינים, גימור עם שכבה של תפוחי אדמה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50-60 דקות, עד שסכין מחליק לתוך העוגה בקלות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
הסר מהתנור, להפעיל סכין סביב מבחוץ כדי לוודא שזה לא מקל, ואז לעזוב כדי להירגע לפחות 5 דקות. בזהירות להפוך על מגש אפייה, מגניב ולשמור במקרר. כדי לשרת, לחמם בתנור עד צנרת חם לחתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי