קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה

פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה
עוגת פטריות בר ותפוחי אדמה היא תוספת המגישה 8. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, תפוחי אדמה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פטריות בר ונזיד תפוחי אדמה, להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר, ו פטריות בר ותפוחי אדמה פיזזן על דגנים מלאים נאן.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להטות את הפטריות לתוך קערה ושופכים מעל מים רותחים רק כדי לכסות אותם. להשאיר להתקרר, ואז לנקז (להזמין את המניה בפעם אחרת), לסחוט עודף נוזל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים כחמישית מהחמאה במחבת ומבשלים את השום על אש נמוכה במשך 3-4 דקות. לזרוק את הפטריות ולהמשיך לבשל במשך 15-20 דקות עד במכרז. עונה היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לקלף ולפרוס את תפוחי האדמה (לא לשטוף אותם, כמו עמילן מחזיק את העוגה יחד). חמאה 20cm ovenproof מחבת, ואז חופפים שכבה של תפוחי אדמה בתחתית. לבנות את העוגה עם שכבות של תפוחי אדמה, scatterings של פטריות, נקודות של חמאה ותבלינים, גימור עם שכבה של תפוחי אדמה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 50-60 דקות, עד שסכין מחליק לתוך העוגה בקלות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עמילןעמילן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהתנור, להפעיל סכין סביב מבחוץ כדי לוודא שזה לא מקל, ואז לעזוב כדי להירגע לפחות 5 דקות. בזהירות להפוך על מגש אפייה, מגניב ולשמור במקרר. כדי לשרת, לחמם בתנור עד צנרת חם לחתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®