קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

פטריות בר של הליכונים, בייקון ומרק שעורה

פטריות בר של הליכונים, בייקון ומרק שעורה
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: רביולי פטריות בר במרק פורצ'יני, ריזוטו פטריות בר ושעורה, ו שאור, פטריות בר, ורוטב בייקון.

הוראות

1
שים סיר גדול על אש בינונית. לרחוש את לארדונים או בייקון במשך 10 דקות עד הזהב, ערבוב עכשיו ולאחר מכן. בזמן שהם מבשלים, קוצצים את הבצלים, הגזרים והסלרי לחתיכות קטנות. כאשר הבייקון מוכן, מערבבים את הירקות, שום ועשבי תיבול, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות.בינתיים, לשים את הפטריות לתוך כד, ואז למלא עד סימן 600ml עם מים רותחים. השאר להשרות במשך 10 דקות.הרם את הפטריות מהמיץ שלהם עם כפית מחוררת וקוצצים בערך. להגביר את החום מתחת למחבת, להוסיף את הפטריות, ומטגנים במשך 1 דקות, ואז לשפוך את היין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
תן לו להתאדות ממש למטה, ואז לשפוך את הנוזל מכד הפטרייה לתוך המחבת, הימנעות הטיפות האחרונות, כפי שהם יכולים להיות גרגירים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הוסף את המניה והשעורה. מבשלים במשך 40 דקות עד השעורה מכרז. הרם את הקורנית וגבעולי רוזמרין. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה או קפוא עד 1 חודש. אם אתה עושה קדימה, המרק יצטרך התרופפות עם קצת יותר מניה כמו השעורה יהיה לעבות אותו לאורך זמן.כאשר מוכן לשרת, דק לגרוס את הירקות ומבשלים במרק במשך 5 דקות עד מכרז. מתבלים לפי הטעם, ואז מגישים עם גבינה לפיזור מלמעלה, לחם פריך וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שעורהשעורה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)