פטריות מוקפצות וגבינת פונטינה קסדילה עם שמן כמהין לבן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פטריות מוקפצות וגבינת פונטינה קסדילה עם שמן כמהין לבן. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 466 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, פטריות פורטבלו, שמן כמהין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 22 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו טובה. נסו פיצה פטריות עם גבינת הווארטי, עשבי תיבול טריים ושמן כמהין לבן, גבינה בגריל פונטינה עם ארוגולה ושמן כמהין, ו מרק שעורה פטריות עם שמן כמהין לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל.
מברישים את הפטריות ב 1/4 כוס שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים את הפטריות עד להזהבה ומבושלים, מוציאים מהגריל וקוצצים גס. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מניחים 8 טורטיות על תבנית אפייה לא משומנת.
מורחים מעט ממחית השום הקלוי על כל אחד מהם. מחלקים את הגבינה בין הטורטיות, ואז את הפטריות והטימין ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. עורמים להכנת טורטיות 4 (2 שכבות) ומכסים בטורטייה שנותרה, מברישים את החלקים בשמן זית.
מניחים על תבנית משומנת קלות ואופים או עד שהטורטיות מזהיבות קלות והגבינה נמסה, בערך 5 עד 7 דקות.
מוציאים ומזלפים שמן כמהין לבן.