פטריות מוקפצות עם פורסיני
פטריות מוקפצות עם פורסיני עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 53 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, פטריות פורצ'יני, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות מטוגנות, פטריות מטוגנות, ו פטריות מטוגנות.
הוראות
להשרות את פטריות פורצ ' יני עם 1 כוס מים בקערה; לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות או עד שהתרכך.
מסננים את הפטריות במסננת בסדר מעל קערה, שומר נוזל.
שים שמן ושום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; לטגן עד שום רוחש.
מוסיפים פורסיני, נוזלי פטריות שמורות ופטרוזיליה; מבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים את פטריות הכפתור, מלח ופלפל; מבשלים 15 דקות או עד שהנוזל התאדה.