פטריות מוקרם מוקפצים עם טוסט
צריך מתאבן צמחוני? פטריות מוקרם מוקרם עם טוסט יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 243 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, שאלוט, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטריות מטוגנות על טוסט צ'ייב עם חמאה, ביצה עלומה על טוסט עם פטריות מטוגנות, עגבניות ותרד, ו פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים חמאה בין 2 מחבתות גדולות כבדות להמס מעל חום בינוני גבוה. מחלקים שאלוט בין מחבתות; sauté עד תחילת לרכך, על 5 דקות. מחלקים פטריות בין מחבת.
מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד כמעט מכרז, על 8 דקות. מחלקים Marsala בין מחבת; מערבבים עד התאדה, על 1 דקה.
יוצקים 1 כוס שמנת לתוך כל מחבת; לבשל עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים פטריות במחבת 1. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. כיסוי; צמרמורת. לפני ההגשה, לחמם מחדש על חום בינוני, דליל עם יותר שמנת במידת הצורך.)
מניחים פרוסות לחם על גיליונות אפייה.
מברשת עם שמן זית; מפזרים פלפל.
אופים עד תחילת חום, על 15 דקות. מערבבים פטרוזיליה לתוך תערובת פטריות; להעביר צלחת חיכוך.