פטריות מורל עם אפונה
פטריות מורל עם אפונה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך שום, שמן צמחי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ניוקי עם פטריות מורל ואפונה באביב, פטריות מורל מטוגנות מחבת, ו Orecchiette עם פטריות מורל רמפות.
הוראות
לשטוף את morels יבש במהירות ולאחר מכן להשאיר אותם להשרות 1 כוסות מים במשך 20 עד 30 דקות או עד שהם די רך; אם אתה משתמש טרי, אין צורך, כמובן, להשרות אותם.
ניקוז, שמירת הנוזל השריית כפי שאתה עושה זאת. מסננים את השריית הנוזל דרך פיסת בד נקייה ומניחים אותו בצד.
חותכים כל פטריות במחצית לאורכו.
שים את הג ' ינג ' ר ושום לתוך מיכל של מעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים מי כוס ומערבבים עד שיש לך משחה חלקה.
מחממים את השמן בסיר 2-3 ליטר מעל חום בינוני. כאשר חם, לשים את הדבק ממעבד המזון (לשמור על הפנים נמנעו). מערבבים ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים את כוסברה, כמון, כורכום, קאיין. מערבבים ומטגנים עוד דקה.
שים את העגבניה טחון. מערבבים ומטגנים במשך כ 3 דקות, מועכים בעדינות את חתיכות העגבניות עם החלק האחורי של הכף ערבוב שלך. אתה צריך בסופו של דבר עם משחה חלקה יחסית.
עכשיו לשים את morels, שלהם מתוחים השריית נוזל (או 1 כוסות מים, אם אתה משתמש מורלים טריים), אפונה, ואת המלח. להביא לרתיחה.
כיסוי, חום נמוך ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות.
תוסיף את הגראם מסאלה. מערבבים לערבב.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;