פטריות ממולאות איטלקיות
פטריות ממולאות איטלקיות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 147 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם פלפל, פטריות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פטריות ממולאות איטלקיות, פטריות ממולאות איטלקיות, ו נקניק איטלקי ממולא פטריות.
הוראות
טוויסט פטריות גבעולים להסיר כובעי פטריות. דק קוצצים גבעולים מספיק כדי למדוד 1/3 כוס. פקקי פטריות שמורים.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים גבעולי פטריות קצוצים, בצל ופלפל בל בחמאה כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים; להסיר מחום. מערבבים פירורי לחם, תיבול איטלקי, מלח ופלפל. ממלאים כובעי פטריות בתערובת פירור לחם.
ממיסים 1 חמאת כף במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', בתנור.
מניחים פטריות, צדדים מלאים, במחבת.
הגדר שליטה בתנור לצלות. פטריות מטאטאים עם מקסימום 3 עד 4 אינץ ' מחום על 2 דקות או עד צמרות הם חום בהיר.