פטריות ממולאות תרד
פטריות ממולאות תרד דורשות כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 48 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פירורי לחם, ביצה, שמן זית וגבינת פרמזן. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים , פטריות ממולאות אגוזי תרד N ופטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מברישים קלות 30 כוסות בתבניות מאפינס בשמן זית.
מברישים את שמן הזית שנותר על הפטריות מכל הצדדים, ומניחים אותן עם צד הזימים כלפי מעלה לתוך גביעי המאפינס.
אופים את הפטריות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-12 דקות. בזמן שהפטריות נאפות, טורפים בקערת מיקסר את הביצה, המלח והשום. מערבבים פנימה את התרד המרוקן, 1/4 כוס גבינת פרמזן, גבינת גאודה, גבינת מוצרלה ופירורי לחם עד לקבלת תערובת אחידה.
מוציאים את הפטריות מהתנור ומסננים מכל המיץ שהצטבר. ממלאים את כובעי הפטריות בתערובת התרד, ומחזירים לתבנית המאפינס.
מפזרים את הפטריות עם 1/4 כוס גבינת פרמזן שנותרה.
מחזירים לתנור, ואופים עד שהמלית חמה ומזהיבה, כ-10 דקות.