קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות12
מגזין

פטריות ממולאות תרד

פטריות ממולאות תרד
פטריות ממולאות תרד דורשות כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 48 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פירורי לחם, ביצה, שמן זית וגבינת פרמזן. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים , פטריות ממולאות אגוזי תרד N ופטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברישים קלות 30 כוסות בתבניות מאפינס בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מברישים את שמן הזית שנותר על הפטריות מכל הצדדים, ומניחים אותן עם צד הזימים כלפי מעלה לתוך גביעי המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
4
אופים את הפטריות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-12 דקות. בזמן שהפטריות נאפות, טורפים בקערת מיקסר את הביצה, המלח והשום. מערבבים פנימה את התרד המרוקן, 1/4 כוס גבינת פרמזן, גבינת גאודה, גבינת מוצרלה ופירורי לחם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גאודהגאודה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוציאים את הפטריות מהתנור ומסננים מכל המיץ שהצטבר. ממלאים את כובעי הפטריות בתערובת התרד, ומחזירים לתבנית המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מפזרים את הפטריות עם 1/4 כוס גבינת פרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מחזירים לתנור, ואופים עד שהמלית חמה ומזהיבה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות