קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות12
מגזין

פטריות ממולאות תרד

פטריות ממולאות תרד
פטריות ממולאות תרד דורשות כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 48 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש פירורי לחם, ביצה, שמן זית וגבינת פרמזן. כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים , פטריות ממולאות אגוזי תרד N ופטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מברישים קלות 30 כוסות בתבניות מאפינס בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מברישים את שמן הזית שנותר על הפטריות מכל הצדדים, ומניחים אותן עם צד הזימים כלפי מעלה לתוך גביעי המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
4
אופים את הפטריות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-12 דקות. בזמן שהפטריות נאפות, טורפים בקערת מיקסר את הביצה, המלח והשום. מערבבים פנימה את התרד המרוקן, 1/4 כוס גבינת פרמזן, גבינת גאודה, גבינת מוצרלה ופירורי לחם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גאודהגאודה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מוציאים את הפטריות מהתנור ומסננים מכל המיץ שהצטבר. ממלאים את כובעי הפטריות בתערובת התרד, ומחזירים לתבנית המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
מפזרים את הפטריות עם 1/4 כוס גבינת פרמזן שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מחזירים לתנור, ואופים עד שהמלית חמה ומזהיבה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman