פטריות, עדשים ואורז בר טימבאלס דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 150 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך טופו משי, שרי, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 51% המנה הזו מוצקה. נסו עדשים ופרי אורז, אורז בר ודלעת פיקנטית ממולאת בלוט סקווש, ו אורז פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פרוסת פטריה נאה אחד בתחתית של כל ramekin, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מטגנים את הבצל במחבת שאינה מקל עד שהוא מתחיל להשחים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את הלחם במעבד מזון ודופק עד שהוא הופך פירורים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את הפטריות, טופו, שום, שרי ומים ומתמזגים עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
הוסף את העדשים ולעבד שוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
6
מוסיפים את רסק העגבניות, עשבי תיבול, קורנפלור, ומלח ומעבדים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חטיף שוקולד חצי מתוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
הוסף את הבצל למעבד ואת הדופק כדי לכלול אותם אבל לא יתר תהליך (אתה רוצה שהם לשמור על קצת מרקם.) לגרד את התוכן של מעבד מזון לתוך קערה ולהוסיף את אורז בר מבושל. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. מחלקים את התערובת בין ramekins משומן להחליק את צמרות עם כף. הגדר את ramekins בתבנית אפייה גדולה ולהוסיף מים חמים לתבנית, דואג לא להתיז אותו לתוך ramekins.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אורז בר מבושל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
אופים, חשוף, עד צמרות הם חומים וקשוחים ובינוניים נראה מוצק למדי כאשר לחוץ עם אצבע-על 45-50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות. הפעל סכין דק סביב הקצוות ולהפוך את ramekins על צלחות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
10
מגישים עם רוטב פטריות האהוב עליך (או לראות את שלי להלן).