פטריות פורטבלו בגריל וממולא עם Gorgonzola
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו בגריל וממולא עם Gorgonzola, פטריות פורטבלו ממולאות בגריל, ו פטריות פורטבלו ממולאות בגריל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את נקניק טורקיה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בגבינת מסקרפונה.
מוסיפים את הקורנית, אורגנו, פירורי לחם, 1/2 כוס גורגונזולה, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
מברישים את הפטריות משני הצדדים עם השמן הנותר ומתבלים במלח ופלפל. גריל הפטריות, צד הגבעול למטה, במשך 3 דקות. להפוך את הפטריות מעל וגריל במשך 2 דקות עד מכרז. ממלאים כל פטריה בתערובת הנקניק ומוסיפים את הגורגונזולה הנותרת. להחזיר את הפטריות לגריל ומבשלים עד המילוי הוא התחמם דרך ואת Gorgonzola מתחיל להמיס, על 5 עד 7 דקות.
הערה של קוק: ניתן להציב את הפטריות שהורכבו גם על תבנית אפייה ומבושלות תחת מטלית שחוממה מראש עד שהתחממה.