קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

פטריות פורטבלו בגריל עם חומוס וגבינה פטה

פטריות פורטבלו בגריל עם חומוס וגבינה פטה
נסו פטריות פורטובלו ממולאות עם גבינת פטה, פטריות פורטבלו בגריל, ו פטריות קסם פורטובלו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
תוציא את הגבעול מכל פטריות הפורטובלו שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
3
מתבלים את שני צידי הפטריות. התחל על ידי טפטוף שמן זית (לא יותר מדי, רק טפטוף קל), קצת מלח ופלפל שחור טרי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מבשלים פטריות על אש חמה במשך כ 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
בינתיים: לפצל את חתיכות הלחם, ולמשוך את חלק מהמרכז הרך לעשות חור להמבורגר הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
6
מניחים את הלחם עם הפנים כלפי מטה על הגריל כדי טוסט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מניחים את המבורגר הפטריות בלחם, ומעל עם כף חומוס וחתיכת גבינת פטה ממש באמצע ומכסים עם חתיכת לחם.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)