קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

פטריות פורטבלו בגריל עם חומוס וגבינה פטה

פטריות פורטבלו בגריל עם חומוס וגבינה פטה
נסו פטריות פורטובלו ממולאות עם גבינת פטה, פטריות פורטבלו בגריל, ו פטריות קסם פורטובלו בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
תוציא את הגבעול מכל פטריות הפורטובלו שלך.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
מתבלים את שני צידי הפטריות. התחל על ידי טפטוף שמן זית (לא יותר מדי, רק טפטוף קל), קצת מלח ופלפל שחור טרי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מבשלים פטריות על אש חמה במשך כ 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
בינתיים: לפצל את חתיכות הלחם, ולמשוך את חלק מהמרכז הרך לעשות חור להמבורגר הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מניחים את הלחם עם הפנים כלפי מטה על הגריל כדי טוסט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מניחים את המבורגר הפטריות בלחם, ומעל עם כף חומוס וחתיכת גבינת פטה ממש באמצע ומכסים עם חתיכת לחם.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים