פטריות פורטבלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות פורטובלו ממולאות עם זיתים בצל קרמל. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המבורגר סטייק פורטבלו עם בצל מקורמל, BBQ Portobello גבינה בגריל עם בצל מקורמל, ו Portobello Paillards עם תרד, שעועית לבנה & בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גזע וזימים חומים מתחת לפני השטח של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מניחים פטריות, בצד גזע למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות; פטריות מגניב על מתלה חוט.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; לטגן 12 דקות. מערבבים יין, חומץ, 1 כפית קורנית, ומלח; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 5 דקות או עד הנוזל מתאדה. מערבבים זיתים, קליפה ופלפל.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/2 כוסות.
שלב 1 כפית קורנית, פירורים, גבינה ופטרוזיליה. כף 1/2 תערובת זית כוס לתוך כל פטריות; העליון עם תערובת 3/4 כוס גבינה.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.