קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פטריות פורטבלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל

פטריות פורטבלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות פורטובלו ממולאות עם זיתים בצל קרמל. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המבורגר סטייק פורטבלו עם בצל מקורמל, BBQ Portobello גבינה בגריל עם בצל מקורמל, ו Portobello Paillards עם תרד, שעועית לבנה & בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר גזע וזימים חומים מתחת לפני השטח של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מניחים פטריות, בצד גזע למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים ב 350 במשך 10 דקות; פטריות מגניב על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים בצל; לטגן 12 דקות. מערבבים יין, חומץ, 1 כפית קורנית, ומלח; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 5 דקות או עד הנוזל מתאדה. מערבבים זיתים, קליפה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8
שלב 1 כפית קורנית, פירורים, גבינה ופטרוזיליה. כף 1/2 תערובת זית כוס לתוך כל פטריות; העליון עם תערובת 3/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)