קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פטריות פורטבלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל

פטריות פורטבלו ממולאות עם זיתים ובצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות פורטובלו ממולאות עם זיתים בצל קרמל. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו המבורגר סטייק פורטבלו עם בצל מקורמל, BBQ Portobello גבינה בגריל עם בצל מקורמל, ו Portobello Paillards עם תרד, שעועית לבנה & בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר גזע וזימים חומים מתחת לפני השטח של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מניחים פטריות, בצד גזע למטה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים ב 350 במשך 10 דקות; פטריות מגניב על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל; לטגן 12 דקות. מערבבים יין, חומץ, 1 כפית קורנית, ומלח; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות. לחשוף ולהגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 5 דקות או עד הנוזל מתאדה. מערבבים זיתים, קליפה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
שלב 1 כפית קורנית, פירורים, גבינה ופטרוזיליה. כף 1/2 תערובת זית כוס לתוך כל פטריות; העליון עם תערובת 3/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה