פטריות צלויות עם פירורי לחם מתובלים עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 243 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברוקולי קלוי בתנור עם פירורי לחם מתובלים ומתכון פרמזן, תרד וגבינת צ'דר ממולאים פטריות עם פירורי לחם, ו בוקטיני עם שרימפס מתובל, ארוגולה ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
עבור כפתור לבן או פטריות קרמיני, חצי לאורכו. עבור פטריות גדולות יותר כגון portabella או חצוצרות המלך, לחתוך לאורכו לפרוסות 1/2 אינץ'. עבור פטריות צדפות, לקרוע לגושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות צדפות
3
מניחים פטריות במחבת קלייה קטנה או מחבת גיליון מעוטר ולזרוק עם 2 כפות שמן, שום, 1/8 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית. למעלה עם 1 כף של החמאה, לחתוך לחתיכות, לצלות בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הזהב מבושל דרך, על 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולד
4
בינתיים, להמיס הנותרים 1 כף חמאה עם הנותרים 1 כף שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים פירורי לחם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
6
מוסיפים קורנית ופלפל אדום ומבשלים (ייתכנו כמה popping), ערבוב לעתים קרובות, עד פירורי לחם הם זהב פריך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
8
כדי לשרת, להעביר פטריות קלוי חם על מגש ומפזרים פירורים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1
* תערובת פירורי לחם (ללא פטרוזיליה) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ונשמר מקורר במיכל אטום. כדי לחמם מחדש, מפזרים פירורים על פטריות במהלך הדקות האחרונות של קלייה, ואז מפזרים פטרוזיליה.* פטריות ניתן לחתוך ולזרוק עם תבלינים 3 שעות קדימה, מקורר במחבת, מכוסה בניילון נצמד. למעלה עם חמאה לפני צלייה.