קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פידאו (פסטה מקסיקנית עם ירקות וצ'ילה)

פידאו (פסטה מקסיקנית עם ירקות וצ'ילה)
גשו לסופר וקנו גזר, רוטב עגבניות, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו פידאו מקסיקני עם ירקות, Sopa de Fideo / מרק אטריות מקסיקני, ו ירקות מאודים בשמן שומשום-צ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמן למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף כמה שיותר קנים שיער מלאך יתאים בשכבה אחת. מבשלים עד שכל אחד משחימים קלות בתחתית, כ -30 שניות. להעיף וחום קל בצד השני, על 30 שניות נוספות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הקנים ולנקז על מגבות נייר. חזור על התהליך עם כל פסטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את כל אבל 2 כפות של השמן. כמו כן, להשליך כל פיסות פסטה עזבו במחבת. הפעל את החום גבוה, וכאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל שקוף, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הסלרי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מבהיר בצבע, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4
מוסיפים את הגזר וקורט של מלח ופלפל, מפחיתים את החום לגובה בינוני, ומבשלים עד שהגזר רך, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיף את jalapeño לקוביות, פסטה קלויה, ושלוש כוסות של רוטב עגבניות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כחמש דקות. אם פסטה ספגה את כל הנוזל, להוסיף קצת יותר. הפסטה תתפרק לגדילים. המשך לבשל עד הפסטה מבושלת, אבל עדיין יחסית מוצק, כשלוש דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות. למעלה עם קומץ של כוסברה וגבינת Cotija.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.