גשו לסופר וקנו גזר, רוטב עגבניות, שמן קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו פידאו מקסיקני עם ירקות, Sopa de Fideo / מרק אטריות מקסיקני, ו ירקות מאודים בשמן שומשום-צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את השמן למחבת גדולה ולהפוך את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף כמה שיותר קנים שיער מלאך יתאים בשכבה אחת. מבשלים עד שכל אחד משחימים קלות בתחתית, כ -30 שניות. להעיף וחום קל בצד השני, על 30 שניות נוספות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הקנים ולנקז על מגבות נייר. חזור על התהליך עם כל פסטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את כל אבל 2 כפות של השמן. כמו כן, להשליך כל פיסות פסטה עזבו במחבת. הפעל את החום גבוה, וכאשר השמן מתחיל להבהב, להוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל שקוף, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסלרי, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מבהיר בצבע, כשלוש דקות.
מוסיפים את הגזר וקורט של מלח ופלפל, מפחיתים את החום לגובה בינוני, ומבשלים עד שהגזר רך, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
5
מוסיף את jalapeño לקוביות, פסטה קלויה, ושלוש כוסות של רוטב עגבניות. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כחמש דקות. אם פסטה ספגה את כל הנוזל, להוסיף קצת יותר. הפסטה תתפרק לגדילים. המשך לבשל עד הפסטה מבושלת, אבל עדיין יחסית מוצק, כשלוש דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות. למעלה עם קומץ של כוסברה וגבינת Cotija.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.