פיטו מאודה עם סרטן
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? פיטו מאודה עם סרטן יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בשר סרטנים, מלח כשר, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סרטן מאודה עם ביצה, מטבל סרטן ארטישוק מאודה, ו פודינג תירס מאודה עם סרטן.
הוראות
ציוד מיוחד: סלסילות קיטור או אוניית קיטור, גזה או מגבת נייר, מעבד מזון ו pittu steamer, ראה הערה של קוק**
קו ספינת קיטור עם כמה שכבות של גזה ולמלא עם קמח כל המטרה. קיטור במשך 45 דקות.
מורחים את הקמח המאודה על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מערבבים את הקמח המאודה, קמח דאל קלוי, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים את המים החמים, קצת בכל פעם, ערבוב עם כף עץ, עד הבצק דומה קמח תירס (אולי לא צריך את כל המים).
מניחים את התערובת במעבד מזון ודופק עד שהוא דומה קוסקוס.
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים את בשר הסרטן, 1/2 כוס קוקוס מגורד, שאלוט ובזיליקום. Pack the pittu steamer * * עם כף 1 של קוקוס ואז 1/2 כוס pittu לערבב, לחזור עד הספינה מלאה. אדים במשך 5 עד 7 דקות, עד קיטור יוצא החלק העליון של הספינה. תדחפי את הפיטו מתוך ספינת הקיטור על מגש.