פילאף בניחוח טימין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פילאף בניחוח טימין. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 318 קלוריות. אם יש לכם פסטה אורזו, אורז, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פילאף אורז בניחוח כתום, פילאף אורז בסמטי בניחוח כמון, ו תפוחי אדמה מסולסלים בניחוח טימין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את האורזו, הטימין, השאלוט והשום ומבשלים עד שהאורזו מזהיב והשאלוט מתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה את האורז ואז מוסיפים את ציר העוף. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, למשך 18 דקות. מקציפים במזלג ומגישים.