קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פילאף זהוב עם מרגוז רוחש

פילאף זהוב עם מרגוז רוחש
פילאף הזהב עם merguez רוחש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך צ'וריסו אם אתה לא יכול למצוא אותם, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פילאף כוסמין עם צנון כבוש, זרעי דלעת, צימוקים זהובים, המבורגר כבש מרגוז, ו קבב כבש מרגוז.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק את הדלעת, רבע בצל פרוס והשמן בתוך פח קלייה גדול, העונה, ואז צלוי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
סכין קילוףסכין קילוף
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
3
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה ולהוסיף את שאר הבצלים, בתוספת כמה תיבול. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות עד מכרז והופך זהב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיף את הקינמון ואגוז מוסקט לבצל. טוסט במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות ואורז, ולחש במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז, ואז לכסות ומבשלים במשך 10 דקות. קח את המחבת את החום ולהניח בצד במשך 10 דקות יותר כדי לתת את האורז להיות רך ואור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
לזרוק את הדלעת ואת הבצל, ואז לחזור לתנור במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
שים את merguez לתנור בתוך פח נפרד וצלי במשך 20 דקות. הסקווש יהיה רך עד לנקודה זו, והבצל פריך מאוד (על סף שרוף בצורה טובה!).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כאשר מוכן לשרת, לחתוך את הנקניקיות בזווית. לזרוק את הדלעת, בצל, נקניק, נענע ופיסטוקים דרך האורז ומגישים עם הרוטב מנה של יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
סכין קילוףסכין קילוף
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל