פילאף זהוב עם מרגוז רוחש
פילאף הזהב עם merguez רוחש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך צ'וריסו אם אתה לא יכול למצוא אותם, בצל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פילאף כוסמין עם צנון כבוש, זרעי דלעת, צימוקים זהובים, המבורגר כבש מרגוז, ו קבב כבש מרגוז.
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
לזרוק את הדלעת, רבע בצל פרוס והשמן בתוך פח קלייה גדול, העונה, ואז צלוי במשך 20 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה ולהוסיף את שאר הבצלים, בתוספת כמה תיבול. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות עד מכרז והופך זהב.
מוסיף את הקינמון ואגוז מוסקט לבצל. טוסט במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות ואורז, ולחש במשך כמה דקות.
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מערבבים את האורז, ואז לכסות ומבשלים במשך 10 דקות. קח את המחבת את החום ולהניח בצד במשך 10 דקות יותר כדי לתת את האורז להיות רך ואור.
לזרוק את הדלעת ואת הבצל, ואז לחזור לתנור במשך 20 דקות.
שים את merguez לתנור בתוך פח נפרד וצלי במשך 20 דקות. הסקווש יהיה רך עד לנקודה זו, והבצל פריך מאוד (על סף שרוף בצורה טובה!).
כאשר מוכן לשרת, לחתוך את הנקניקיות בזווית. לזרוק את הדלעת, בצל, נקניק, נענע ופיסטוקים דרך האורז ומגישים עם הרוטב מנה של יוגורט.