פילאף מולים ודיונונים עם תבלינים מתוקים ושמיר
Pilaf Mussel-ו-דיונון עם תבלינים מתוקים שמיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם אורז arborio, שיני שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית נסו דיונון וסלט Mussel, Cried Mussel Pilaf, ו מרק צדפות עם אבוקדו, עגבניות ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לכסות את אורז borio שטוף עם 2 סנטימטרים של מים חמים.
מוסיפים 2 כפות מלח כשר ומערבבים היטב כדי להתמוסס.
תן לאורז להשרות במשך 40 דקות, ואז לנקז.
בינתיים, בסיר גדול, להביא 1 כוס מים לרתיחה עם חצאי השום.
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים על אש גבוהה, מנערים את המחבת נמרצות כמה פעמים, עד המולים לפתוח, כ 4 דקות. השליכו פגזי mussel שלא נפתחים.
מעבירים את המולים לקערה בינונית.
יוצקים את הנוזל בישול mussel לתוך כוס מדידה חסינת חום למדוד 2 כוסות; להוסיף מים במידת הצורך.
הסר את המולים מן הקונכיות שלהם ולהעביר לקערה.
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל לקוביות ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 8 דקות. להתפורר בחוטי הזעפרן ומערבבים בדומדמניות היבשות, מקל קינמון ואולספייס.
מוסיפים את הדיונון ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל להתכרבל, על 1 דקה.
מוסיפים את האורז ספוג סחוט ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד האורז מתחיל להישאר יחד, על 3 דקות. מערבבים את המולים, שמורות 2 כוסות של נוזל 1/2 כפית מלח. מכסים ומבשלים מעל חום מתון במשך 12 דקות. מערבבים את הבצל הירוק הקצוץ.
מכסים את פילאף mussel-and-squid במגבת מטבח נקייה, ואז מכסים את המכסה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות בלי להציץ.
הסר את פילאף מן החום ולשמור אותו במקום חם, מכוסה, במשך 45 דקות. מערבבים בשמיר, להשליך את מקל הקינמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.