קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פילה בקר ברוטב יין אדום

פילה בקר ברוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם רוטב יין אדום. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. נסו פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו טנדרלוין בקר עם יין אדום ורוטב מח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. במידת הצורך, לקצץ שומן מבשר. להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים. עניבה פנתה תחת חלק עם מחרוזת על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מקום במחבת צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מפזרים מלח ופלפל שחור סדוק. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
עבור בינוני נדיר, צלוי חשפו 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא 57°. לכסות באופן רופף עם לסכל; תן לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, בשר יהיה קל יותר לגלף.) עבור בינוני, צלוי חשפו 40 עד 50 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות באופן רופף עם לסכל; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא160.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להוסיף שאלוט; לבשל על 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
7
מוסיפים יין; מבשלים כ 4 דקות עד מופחת מעט. מערבבים במרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל כ 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1 כוס. מקציפים הנותרים 4 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם, עם מקציף תיל. הכה ב 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
10
מגישים רוטב עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות