פילה בקר ברוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם רוטב יין אדום. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. וזה טוב. נסו פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו טנדרלוין בקר עם יין אדום ורוטב מח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. במידת הצורך, לקצץ שומן מבשר. להפוך קצה קטן של בשר מתחת ל -6 סנטימטרים. עניבה פנתה תחת חלק עם מחרוזת על 1 1/2 אינץ ' במרווחים.
מפזרים מלח ופלפל שחור סדוק. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר.
עבור בינוני נדיר, צלוי חשפו 30 עד 40 דקות או עד מדחום קורא 57°. לכסות באופן רופף עם לסכל; תן לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא145. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, בשר יהיה קל יותר לגלף.) עבור בינוני, צלוי חשפו 40 עד 50 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות באופן רופף עם לסכל; לתת לעמוד 15 עד 20 דקות עד מדחום קורא160.
בינתיים, במחבת 8 אינץ', להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לבשל על 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים יין; מבשלים כ 4 דקות עד מופחת מעט. מערבבים במרק.
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל כ 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1 כוס. מקציפים הנותרים 4 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם, עם מקציף תיל. הכה ב 1/2 פלפל כפית.
הסר מחרוזת מבשר לפני גילוף.