קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

פילה בקר עטוף בייקון

פילה בקר עטוף בייקון
פילה בקר עטוף בייקון לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 55 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 518 קלוריות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. לכו לחנות ואספו מלח, סטייקים של בשר בקר, רוזמרין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה עטוף בייקון עם פטריות סקוטיות, פילה עטוף בייקון עם פטריות סקוטיות, ו קציצות בקר עטופות בייקון.

הוראות

1
מניחים שש רצועות בייקון בכל פעם, על צלחת חסינת מיקרוגל מרופדת במגבות נייר. מכסים במגבת נייר נוספת; מיקרוגל גבוה במשך 2-3 דקות או עד לבישול חלקי.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2
בקערה קטנה שלבו את המרווה, הרוזמרין, המלוח, הפלפל והמלח; משפשפים מעל סטייקים. עוטפים שתי רצועות בייקון סביב דפנות הסטייקים ומאבטחים בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
צולים 3-4 אינץ'. מהחום למשך 6-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת'). מחק קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול