פילה בקר עם קוניאק-רוטב בצל נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. אם יש לכם מרק בשר, בצל ירוק, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: פילה בקר עם קוניאק-פטריות ורוטב בצל, מדליונים בקר עם רוטב קוניאק, ו סטייק פילה בקר עם חרדל-רוטב קוניאק.
הוראות
1
מפזרים בשר באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. פילה חום בשמן חם במחבת ברזל ovenproof או יצוק מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר פילה, שמירה על טפטוף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ממיסים חמאה בטפטופים מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מוסיפים טבעות בצל צהובות ואדומות, ומטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מוסיפים בצל ירוק, בצלצלים ושום, וחתיכים 10 עד 15 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים קוניאק ומרק; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב מתמיד, עד הנוזל מתאדה (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
קוניאק
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
מניחים פילה על גבי תערובת בצל במחבת. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים ב 400 במשך 15 עד 20 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם בשר 135 (נדיר בינוני).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר פילה מ מחבת, הזמנת תערובת בצל במחבת; לכסות פילה באופן רופף, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מבשלים תערובת בצל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק