פילה בשר בקר עם עיסוי אסייתי
פילה של בשר עם לשפשף תבלין אסיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל סצ'ואן, בשר טנדרלוין צלי, מקשטים: עירית, ספריגים טרגון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, פילה דגים מטוגנים אסיה שלי, ו פילה בשר רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
גרגרי פלפל טוסט וזרעי אניס במחבת כבדה יבשה מעל חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. טוחנים היטב תערובת קלויה במטחנת קפה/ספייס חשמלית או עם מרגמה ועלי. לנפות תערובת דרך מסננת גסה לקערה ומערבבים במלח, אבקת חמישה תבלינים, וג ' ינג ' ר.
חציית בשר חצוי ומפזרים לשפשף בכל רחבי שני החלקים, לחיצה לדבוק.
חום 2 כפות שמן במחבת על חום גבוה בינוני עד רק עישון, ואז חום 1 חתיכת בשר מכל הצדדים, על 1 דקה.
העברה למחבת צלייה גדולה. לנגב מחבת נקייה עם מגבות נייר ובשר בקר חום שנותר באותו אופן. סדר חתיכות בשר 2 סנטימטרים זה מזה במחבת צלייה.
צלוי באמצע התנור 25 עד 35 דקות, או עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכזי חתיכות רושמת 120 ° F.
תן בשר לעמוד במחבת על מתלה 25 דקות. בשר בקר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° (בינוני-נדיר). תשליך מחרוזת ופרוסת בשר בקר.