פילה דג אפוי לימון
פילה דג אפוי לימון דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1023 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך פטרוזיליה, לימון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פילה דג אפוי לימון, פילה דג אפוי, ו פילה דג אפוי.
הוראות
מחממים את התנור ל 232° משמנים צלחת אפייה גדולה.מסדרים את הדג בתבנית האפייה בשכבה אחת.מערבבים יחד את שאלוט, פטרוזיליה, מיץ לימון, סוכר ומלח בקערה קטנה.
להקציף בשמן עד מעורבב היטב.
יוצקים מעל הדגים. למעלה עם פרוסות לימון.
אופים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 5 עד 8 דקות, המאפשר כ 10 דקות לאינץ ' של עובי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.