פילה דג אפוי לימון דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1023 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך פטרוזיליה, לימון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פילה דג אפוי לימון, פילה דג אפוי, ו פילה דג אפוי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 232° משמנים צלחת אפייה גדולה.מסדרים את הדג בתבנית האפייה בשכבה אחת.מערבבים יחד את שאלוט, פטרוזיליה, מיץ לימון, סוכר ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף בשמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים מעל הדגים. למעלה עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריט
4
אופים עד הדג הוא רק מבושל דרך, 5 עד 8 דקות, המאפשר כ 10 דקות לאינץ ' של עובי.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.