פילה דג קריאולי
אם 41 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פילה דג קריאולי יכול להיות מדהים pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 25 מנות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך עגבניות, סלרי, פילה perch האוקיינוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פילה סלמון קריאולי, פילה דקר בגריל עם סלסה קריאולית, ו פילה דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים דגים על מתלה של מחבת ברוילר מרוסס עם ספריי בישול.
מטאטא 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, צחצוח לעתים קרובות עם חמאה מומסת. מבשלים ומערבבים סלרי, בצל ופלפלים בחמאה שנותרה במחבת בינונית בחום בינוני 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז. מערבבים בקמח עד מעורבב.
מוסיפים עגבניות וקטיפה; מבשלים על אש נמוכה עד VELVEETA נמס לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.