פילה חזיר במרינדה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני
פילה חזיר במרינדה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני הוא מתכון ים תיכוני המשרת 4. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 207 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. לכו לחנות ואספו משחת אנשובי, פטה יוונית, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 95%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פילה חזיר במרינדה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני, סלט יווני עם עוף במרינדה אורגנו, ו סלט יווני עם עוף במרינדה אורגנו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מערבבים את השום, הגרידה, המיץ, האורגנו והשמן בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה, מוסיפים את המרינדה והופכים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים עד בינוני.
מברישים את הרדיצ ' יו והעגבניות בשמן וצולים עד שהם חרוכים קלות.
מוציאים את החזיר מהגריל לקרש חיתוך ואוהל רופף בנייר כסף.
תנו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
מוציאים את הרדיצ ' יו והעגבניות מהגריל ומניחים בצד להתקרר מעט.
מקציפים בקערה בינונית חומץ, חרדל, משחת אנשובי ונגיעה של דבש. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מוסיפים את הרדיצ ' יו, העגבניות, הארוגולה, המלפפון, הזיתים והצלפים וזורקים לשילוב.
מעבירים לפלטה ומעליהם פרוסות פטה וחזיר.
מקשטים באורגנו טרי ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר, מלבק וסנגיובזה הם בחירה מצוינת עבור שקדי חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר]()
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.