פילה חזיר ממולא בגריל
פילה חזיר ממולא בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 344 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.42 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם פלפל, תערובת מלית, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באבקת הקארי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו פילה חזיר ממולא מעל כרוב בגריל מטפטף עם ויסקי אפרסק בגריל בורה בלאן, פילה חזיר בגריל ממולא בנקניקיות וגבינה, ו פילה חזיר בגריל ממולא עם מנגולד שוויצרי ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חריץ לאורכו במרכז כל פילה עד 1/2 אינץ'. של תחתון. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את היין או המרק, הסוכר החום, הקטשופ, רוטב הסויה, השום, הקארי, הג ' ינג ' ר והפלפל; הוסף חזיר. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 2-3 שעות.
בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וחמאה. מערבבים בתערובת מלית.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות. מגניב.
מסננים וזורקים את המרינדה. פתח את המכרז כך שהם שוכבים שטוחים; מורחים את המילוי במרכז כל אחד מהם. סגור את המכרזים; עניבה ב 1-1 / 2 אינץ'. אינטרוולים עם מחרוזת מטבח.
הכן גריל לחום עקיף. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מצפים קלות את מתלה הגריל. גריל חזיר, מכוסה, על חום בינוני חם עקיף במשך 25-40 דקות או עד מדחום קורא 160*.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם אפשרויות נהדרות עבור בשר חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. בודגה נורטון מלבק רזרבה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
בודגה נורטון מלבק רזרבה
"עסיסי וקטיפתי, עם שכבות של אוכמניות ופירות בויסנברי עם מוקה, גרפיט ותווים פרחוניים. מוצק, גימור עסיסי."- צופה יין