קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פילה חזיר עם עגבניה חרוכה-סלסת ג'לפנו

פילה חזיר עם עגבניה חרוכה-סלסת ג'לפנו
פילה חזיר עם עגבניה חרוכה-סלסת ג'לפנו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו -30 שלם מגיש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 319 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילה צ' יפוטלה, שמן צמחי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: פילה חזיר עם עגבנייה חרוכה וסלסת ג'לפנו, בשר חזיר נאצ'וס עם רוטב מורניי, אבוקדו תירס, ג' לפנו חרוך וגבינת עיזים, ו סלט אורז גזר ג'לפנו עם פלפלים חרוכים, פפיטות וסלסת אבוקדו-עגבניות.

הוראות

1
הכן גריל לבישול בחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מברישים את סורג הגריל בשמן. צולים את העגבניות, הג ' לפנו והבצל, הופכים לעתים קרובות, עד שהירקות חרוכים בכל רחביו. כשהוא קריר מספיק לטיפול, גזע וזרע את הג ' לפנו (השאר את הזרעים לסלסה חמה יותר), וקצץ את קצה השורש מהבצל. קוצצים את הירקות בסכין או דופקים אותם בקצרה במעבד מזון. מערבבים פנימה את הכוסברה, השום והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
בינתיים מברישים את החזיר בשמן ומפזרים אבקת צ ' ילה, מלח ופלפל. צולים את החזיר, הופכים מדי פעם, עד שמד חום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של החזיר רושם 145 מעלות צלזיוס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מעבירים את החזיר לקרש חיתוך ונותנים לנוח 10 דקות. פורסים את החזיר ומגישים עם הסלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מלבק וסנג ' ובזה הם הבחירות המובילות שלי לבשר חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלים רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאניים בעלי גוף מלא עם חתכים שומניים וברביקיו. רוז הזכוכית של פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.