פילה חזיר עם רוטב פטל העליון נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חזרת, פלפל קאיין, שקדי חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב דיז'ון פטל, פילה חזיר בגריל עם רוטב פטל-צ'יפוטלה, ו רוטב מנגל צ'יפוטלה פטל (עם שקדי חזיר).
הוראות
1
לחץ על כל פרוסת פילה ל -1 אינץ'. עובי; מפזרים קלות את שני צידי כל פרוסה בפלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
2
מחממים חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים פרוסות פילה; מבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד.
4
בינתיים, שלב את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן; מבשלים על אש נמוכה כ -3 דקות., ערבוב מדי פעם. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מניחים פרוסות פילה מבושלות על צלחת הגשה חמה; כף על רוטב ומעל כל פילה עם פרוסת קיווי.
פינו נואר,מלבק וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. פייר לה פטה קרמנט דה לימו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר