קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

פילה מיניון בסגנון קוריאני

פילה מיניון בסגנון קוריאני
פילה מיניון בסגנון קוריאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 906 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. סעו לחנות וקחו שמן זית, סטייק פילה מיניון, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר turbinado אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות תפוזים-חמוציות עם סוכר Turbinado כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 38 דקות. נסו פילה מיניון, פילה מיניון, ו מוק פילה מיניון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
התחל על ידי הכנת זיגוג בסגנון קוריאני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
שלב את החומרים זיגוג ומבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך כ 3 דקות, או עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
העונה שני הצדדים של פילה מיניון בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת כבדה וגדולה, עמידה למים, מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה מיניוןפילה מיניון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מניחים את הסטייקים במחבת החמה ומבשלים עד צרוב היטב בצד 1, על 3 דקות. הפוך את הסטייקים; צריך להיות קרום נחמד למעלה. לאחר מכן להעביר את המחבת לתנור. צולים במשך 10 עד 12 דקות עד הסטייקים מבושלים בינוני נדיר (להוסיף 4 דקות יותר עבור בינוני). עם 1 דקה ללכת, מברשת סטייקים עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כאשר נעשה להסיר את הסטייקים מברשת שוב עם זיגוג נשאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
להעביר מגש לכסות באופן רופף לתת מנוחה במשך 5 דקות ולשמור על חם.