פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון
והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.29 למנה נופל בתקציב שלך, פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים טרגון יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. גשו לסופר וקנו טרגון, בצלים אביביים, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ארטישוקים צרובים במחבת עם חומץ שרי וטימין, פילה Herbed של בשר בקר עם קונפי Madeira עגבניות, ו קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הבצל וחותכים את עגבניות הדובדבן לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים יחד בקערה, ולאחר מכן מוסיפים חומץ שרי 1/2 כוס ולהשאיר לרבד במשך 30 דקות.
מניחים את שאלוט לסיר קטן ולהוסיף את חומץ שרי 1/2 כוס הנותרים. קחו את עלי הטרגון, הניחו בצד, והוסיפו את הגבעולים למחבת. להביא את תערובת החומץ לרתיחה ולאפשר להפחית על ידי 2/
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
חומץ שרי
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מחבת מחום ולהתחיל לטאטא בחמאה חתוכה. שמור על המחבת חמה אבל לא מאפשרים לו לקבל חם כמו זה יגרום חמאה להפריד יהיה לפצל את הרוטב. כאשר כל החמאה כבר שטפה פנימה, להעביר את הרוטב דרך מסננת למחבת נקייה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את הבצל ועגבניות הדובדבן מן המרינדה ומניח בסיר. הזיעו את התערובת על החום הבינוני עד שהעגבניות מתחילות להישבר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הוסף כ 1/2 של המרינדה הנותרים ומבשלים לאט מעל חום מתון במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8
בעוד העגבניות והבצלים מתבשלים, קחו את פילה הבס ואת הצדפות ועשו אותם במלח ופלפל. לצרוב את פילה בס ים במחבת חם מאוד לא מקל, העור בצד למטה הראשון. כאשר חום זהוב, להסיר מהמחבת, מניחים על מגש אפייה ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 דקות. לעשות בדיוק את אותו הדבר עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabass
פפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בלאנש את האספרגוס התינוק ועירית בנפרד, במים רותחים, מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טיפים עגולים לפינה #4
10
הסר מן המים ולקשור את האספרגוס לתוך חבילות של 10 באמצעות צ ' ייב blanched.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טיפים עגולים לפינה #4
11
כדי להרכיב, לשים 1 חתיכת בס על כל צלחת העליון עם קונפי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
Seabass
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
מניחים את החלק השני של בס ים על גבי להישען את החבילה אספרגוס נגד בס הים. קח את עלי הטרגון שהוקצו וקצוץ אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.