קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון

פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון
והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.29 למנה נופל בתקציב שלך, פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים טרגון יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. גשו לסופר וקנו טרגון, בצלים אביביים, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ארטישוקים צרובים במחבת עם חומץ שרי וטימין, פילה Herbed של בשר בקר עם קונפי Madeira עגבניות, ו קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את הבצל וחותכים את עגבניות הדובדבן לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מערבבים יחד בקערה, ולאחר מכן מוסיפים חומץ שרי 1/2 כוס ולהשאיר לרבד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים את שאלוט לסיר קטן ולהוסיף את חומץ שרי 1/2 כוס הנותרים. קחו את עלי הטרגון, הניחו בצד, והוסיפו את הגבעולים למחבת. להביא את תערובת החומץ לרתיחה ולאפשר להפחית על ידי 2/
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
חומץ שריחומץ שרי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מחבת מחום ולהתחיל לטאטא בחמאה חתוכה. שמור על המחבת חמה אבל לא מאפשרים לו לקבל חם כמו זה יגרום חמאה להפריד יהיה לפצל את הרוטב. כאשר כל החמאה כבר שטפה פנימה, להעביר את הרוטב דרך מסננת למחבת נקייה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר את הבצל ועגבניות הדובדבן מן המרינדה ומניח בסיר. הזיעו את התערובת על החום הבינוני עד שהעגבניות מתחילות להישבר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
הוסף כ 1/2 של המרינדה הנותרים ומבשלים לאט מעל חום מתון במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
8
בעוד העגבניות והבצלים מתבשלים, קחו את פילה הבס ואת הצדפות ועשו אותם במלח ופלפל. לצרוב את פילה בס ים במחבת חם מאוד לא מקל, העור בצד למטה הראשון. כאשר חום זהוב, להסיר מהמחבת, מניחים על מגש אפייה ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 דקות. לעשות בדיוק את אותו הדבר עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabassפילה Seabass
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בלאנש את האספרגוס התינוק ועירית בנפרד, במים רותחים, מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
הסר מן המים ולקשור את האספרגוס לתוך חבילות של 10 באמצעות צ ' ייב blanched.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
כדי להרכיב, לשים 1 חתיכת בס על כל צלחת העליון עם קונפי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
12
מניחים את החלק השני של בס ים על גבי להישען את החבילה אספרגוס נגד בס הים. קח את עלי הטרגון שהוקצו וקצוץ אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
SeabassSeabass
13
מוסיפים את הטרגון לרוטב החם ורוטב הכף סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
14
מוסיפים צדפה לצד כל צלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.