פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון
והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.29 למנה נופל בתקציב שלך, פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים טרגון יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. גשו לסופר וקנו טרגון, בצלים אביביים, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ארטישוקים צרובים במחבת עם חומץ שרי וטימין, פילה Herbed של בשר בקר עם קונפי Madeira עגבניות, ו קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הבצל וחותכים את עגבניות הדובדבן לשניים.
מערבבים יחד בקערה, ולאחר מכן מוסיפים חומץ שרי 1/2 כוס ולהשאיר לרבד במשך 30 דקות.
מניחים את שאלוט לסיר קטן ולהוסיף את חומץ שרי 1/2 כוס הנותרים. קחו את עלי הטרגון, הניחו בצד, והוסיפו את הגבעולים למחבת. להביא את תערובת החומץ לרתיחה ולאפשר להפחית על ידי 2/
הסר מחבת מחום ולהתחיל לטאטא בחמאה חתוכה. שמור על המחבת חמה אבל לא מאפשרים לו לקבל חם כמו זה יגרום חמאה להפריד יהיה לפצל את הרוטב. כאשר כל החמאה כבר שטפה פנימה, להעביר את הרוטב דרך מסננת למחבת נקייה ולשמור חם.
הסר את הבצל ועגבניות הדובדבן מן המרינדה ומניח בסיר. הזיעו את התערובת על החום הבינוני עד שהעגבניות מתחילות להישבר.
הוסף כ 1/2 של המרינדה הנותרים ומבשלים לאט מעל חום מתון במשך 30 דקות.
בעוד העגבניות והבצלים מתבשלים, קחו את פילה הבס ואת הצדפות ועשו אותם במלח ופלפל. לצרוב את פילה בס ים במחבת חם מאוד לא מקל, העור בצד למטה הראשון. כאשר חום זהוב, להסיר מהמחבת, מניחים על מגש אפייה ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 דקות. לעשות בדיוק את אותו הדבר עם הצדפות.
בלאנש את האספרגוס התינוק ועירית בנפרד, במים רותחים, מלוחים.
הסר מן המים ולקשור את האספרגוס לתוך חבילות של 10 באמצעות צ ' ייב blanched.
כדי להרכיב, לשים 1 חתיכת בס על כל צלחת העליון עם קונפי עגבניות.
מניחים את החלק השני של בס ים על גבי להישען את החבילה אספרגוס נגד בס הים. קח את עלי הטרגון שהוקצו וקצוץ אותם בערך.
מוסיפים את הטרגון לרוטב החם ורוטב הכף סביב הצלחת.
מוסיפים צדפה לצד כל צלחת ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.