קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון

פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון
והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.29 למנה נופל בתקציב שלך, פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים טרגון יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. גשו לסופר וקנו טרגון, בצלים אביביים, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ארטישוקים צרובים במחבת עם חומץ שרי וטימין, פילה Herbed של בשר בקר עם קונפי Madeira עגבניות, ו קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים את הבצל וחותכים את עגבניות הדובדבן לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים יחד בקערה, ולאחר מכן מוסיפים חומץ שרי 1/2 כוס ולהשאיר לרבד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את שאלוט לסיר קטן ולהוסיף את חומץ שרי 1/2 כוס הנותרים. קחו את עלי הטרגון, הניחו בצד, והוסיפו את הגבעולים למחבת. להביא את תערובת החומץ לרתיחה ולאפשר להפחית על ידי 2/
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
חומץ שריחומץ שרי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מחבת מחום ולהתחיל לטאטא בחמאה חתוכה. שמור על המחבת חמה אבל לא מאפשרים לו לקבל חם כמו זה יגרום חמאה להפריד יהיה לפצל את הרוטב. כאשר כל החמאה כבר שטפה פנימה, להעביר את הרוטב דרך מסננת למחבת נקייה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את הבצל ועגבניות הדובדבן מן המרינדה ומניח בסיר. הזיעו את התערובת על החום הבינוני עד שהעגבניות מתחילות להישבר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
הוסף כ 1/2 של המרינדה הנותרים ומבשלים לאט מעל חום מתון במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8
בעוד העגבניות והבצלים מתבשלים, קחו את פילה הבס ואת הצדפות ועשו אותם במלח ופלפל. לצרוב את פילה בס ים במחבת חם מאוד לא מקל, העור בצד למטה הראשון. כאשר חום זהוב, להסיר מהמחבת, מניחים על מגש אפייה ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 דקות. לעשות בדיוק את אותו הדבר עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabassפילה Seabass
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בלאנש את האספרגוס התינוק ועירית בנפרד, במים רותחים, מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
הסר מן המים ולקשור את האספרגוס לתוך חבילות של 10 באמצעות צ ' ייב blanched.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
כדי להרכיב, לשים 1 חתיכת בס על כל צלחת העליון עם קונפי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
מניחים את החלק השני של בס ים על גבי להישען את החבילה אספרגוס נגד בס הים. קח את עלי הטרגון שהוקצו וקצוץ אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
SeabassSeabass
13
מוסיפים את הטרגון לרוטב החם ורוטב הכף סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
מוסיפים צדפה לצד כל צלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.