פילה שפמנון אפוי
פילה שפמנון אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . מנה אחת מכילה 1187 קלוריות, 133 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בזיליקום, שפמנון, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פילה שפמנון אפוי, פילה שפמנון פריך, ו פילה שפמנון מוזהב (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא מרכיבים רטובים יחד בקערה ולשלב מרכיבים יבשים על פיסת נייר שעווה.לרסס צלחת אפייה זכוכית עם פאם או שמן זית.יש לשטוף שפמנון במים קרים ויבש ביסודיות עם מגבות נייר.טובלים כל פילה שפמנון במרכיבים רטובים ומעלים בפירורי לחם למעיל. רק כיסוי קל ונחמד זה מספיק. אל תנסה לכסות לחלוטין בפירורי לחם.
מקום פילה שפמנון בתבנית אפיית זכוכית & מקררים במשך 10 דקות. צעד זה, בתוספת לוודא הפילה יבש מאוד לפני טבילה בביצה יעזור מקל הלחם לדגים ולא המחבת!
אופים ב 425 במשך 10 עד 12 דקות לכל צד.
מגישים עם טריזי לימון לקישוט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פילה שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.