פילה שפמנון מושחר
זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב.
יש לשטוף פילה, ולייבש עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מפזרים תערובת פפריקה באופן שווה על שני הצדדים של פילה; לשפשף תבלינים בעדינות.
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם.
הוסף 1/2 כף חמאה, והטה מחבת לתחתית המעיל.
הוסף 2 פילה, ומבשל 2 דקות. להפחית את החום בינוני; לפנות, ולבשל 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
הסר מהמחבת, ולהתחמם. חזור על הנוהל עם שאר חמאה ופילה.
מגישים עם פרוסות לימון,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לפילה שפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו