קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פילה שפמנון מושחר

פילה שפמנון מושחר
זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. מתכונים דומים: שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יש לשטוף פילה, ולייבש עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מפזרים תערובת פפריקה באופן שווה על שני הצדדים של פילה; לשפשף תבלינים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
פפריקהפפריקה
4
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הוסף 1/2 כף חמאה, והטה מחבת לתחתית המעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הוסף 2 פילה, ומבשל 2 דקות. להפחית את החום בינוני; לפנות, ולבשל 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
הסר מהמחבת, ולהתחמם. חזור על הנוהל עם שאר חמאה ופילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים עם פרוסות לימון,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לפילה שפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו