פילה שפמנון מטוגן במחבת
. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , אנו ממליצים לנסות גם : פו בוי שפמנון מטוגן, שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן.
הוראות
בקערת ערבוב, מערבבים יחד קמח תירס, פלפל קאיין, פפריקה ואבקת בצל.
יוצקים תערובת על גיליון גדול של נייר שעווה.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
יוצקים חלב לקערה בינונית. טובלים פילה שפמנון לחלב ולהחזיק ולתת את החלב לטפטף.
מגלגלים את הפילה ספוג חלב בתערובת קמח התירס עד מכוסה לחלוטין. תניח בצד.
מטגנים את השום במחבת החמה, אבל לא לשרוף.
מוסיפים את פילה שפמנון מצופה ומבשלים 5 עד 7 דקות בכל צד, מפזרים מלח על הדגים לאחר כל סיבוב. מבשלים עד פתיתי זהב ודגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.